Facebook och smartphone – framtiden?

I dagens gratisvärld så känns det verkligen intressant och nödvändigt att vara medlem på facebook och ha en smartphone för att verkligen kunna utnyttja alla erbjudanden som finns.

Facebook är det nya ”hippa” stället för företag att marknadsföra sina produkter, vilket ofta betyder gratis saker eller väldigt bra erbjudanden. Men 8 av 10 gånger kräver dem att du kopplar ihop det men facebook genom att gilla sidan för att få delta av erbjudandet. Till er säger jag: gör det. Sen väntar du tills du fått det du vill ha, sen slutar du gilla sidan. Se, så svårt var det. Jag vet att många är rädda för deras ”säkerhet” och ”bigbrother”. Men här gäller samma sak som i övriga samhället, igen bryr sig.

Mobiltelefon är bra att ha för många skickar ut sms kuponger. Dessa brukar åt ena sidan vara en ”pain in the ass” att lösa in för att vara ärlig, men det fungerar. Men nu finns något som heter wrapp som ofta ger bort presentkort på 50 och 100 kr. Jag har sett många få MASSOR av produkter från dessa, men inte mig själv då det kräver Smartphone. (Jag väntar på Iphone 5). Som är du ägare av någon så titta in på sidan, kostar ingenting så då har man inte heller något att förlora.

Detta hittar du här: https://www.wrapp.com/se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s