Forskning & Framsteg ger bort 200 prenumerationer – först till kvarn

Vi ger nu bort 200 stycken prenumerationer från vår partner Forskning & Framsteg – den populärvetenskapliga tidskriften!
Fyll i formuläret nedan och du kommer få hem tre fullspäckade nummer av tidningen Forskning & Framsteg (värde 225 kr) – kostnadsfritt!

fof

Forskning & Framsteg

Forskning & Framsteg är en populärvetenskaplig tidskrift som vänder sig till dig som är nyfiken på allvar. Vi strävar efter att skriva begripligt och intresseväckande om allt från materiens minsta beståndsdelar till den yttersta rymden. Från djurens beteende till den mänskliga hjärnan. Från livets uppkomst till aktuella energiproblem. Från mänsklig kultur till frågor om rätt och fel.

Vi skriver om astronomi och fysik, miljö och ekologi, energi och teknik, medicin och psykologi, djur och natur, historia och arkeologi, filosofi och etik, språk och kognition, kultur och idédebatt, samhällsvetenskap och ekonomi.

Våra nära kontakter med den svenska forskarvärlden innebär att du som läsare kan lita på det som står i vår tidning. Vi undviker lösa spekulationer och pseudovetenskap – det finns så mycket i den riktiga vetenskapen som är tillräckligt spännande och överraskande. Vi välkomnar läsarbrev med synpunkter på våra artiklar, och har vi publicerat ett faktafel korrigeras det både på nätet och i ett kommande nummer.

Forskning & Framsteg rapporterar inte bara om de senaste forskarrönen utan arrangerar också kunskapsresor. Vi tar dig med långt bortom de nertrampade turiststråken – till spännande platser som vi skrivit om i våra artiklar. Våra resor har bl.a. gått till Kamtjatka, Madagaskar, Nya Zeeland, Eldslandet, Svalbard, Hawaii och Östafrika. Varje höst arrangerar vi också en kunskapskryssning på Finlandsbåt med några av Sveriges bästa populärvetenskpliga föreläsare.

Formuläret ska vara oss tillhandahållet senast den 31 december 2012, först till kvarn gäller.

http://www.ingenjorsjobb.se/fof2012/register

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s