Min drömresa till Thailand

Medan alla andra njuter av ledigheten i sommar så jobbar jag som vanligt, för 11 sommaren i rad. Men hoppet om att få åka på en egen semester, nämligen till Phuket i Thailand, gör att jag kan blicka förbi dessa tankar.

Det som lockar mig är matkulturen, värmen och människorna. Jag gillar inte stark mat, men detta är en utmärkt tidpunkt i mitt liv att göra det då jag förstår att maten är ”ganska” het. Nu är det ju förstås skillnad på min definition av het och en thailändares, men det skulle vara kul att veta deras. Värmen saknar man när man bor i Norrland och jag har ett inomhus jobb HELA sommaren. Vill inte behöva gå till ett solarium i år igen för att få någon brunfärg. Jag känner också några thailändskor i Sverige, vilka alla är väldigt trevliga. Skulle vara kul att utöka min bekantskap ännu mer.

Har kontakter på min vårdcentral så de sprutor jag behöver innan resan kan jag lätt fixa. Har förnyat mitt pass i år. Behöver bara resan och en partner. Funderar på att ta med min bror, han hatar att resa till varma länder. Han vill hellre på skotersafari i Kanada. Därför skulle jag vilja straffa honom med att måsta följa med. Det kommer att bli som i en idiot på resa tv-serien. Helkul.

Får se om www.sverigekasino.org kan hjälpa mig eller så får jag vänta 5 år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s