I brevlådan 29 Januari 2013

IMG_0444

Fick 100 kr på H&M idag, genom deltagande på panel.se

Annonser

9 thoughts on “I brevlådan 29 Januari 2013

  • Det är jätte olika, beror på hur många undersökningar dem skickar ut. Och det beror på din profil och vilka uppdrag dem har. Jag har 10 st olika paneler jag är med i samtidigt, 2 Gfk, dinasikt, 3 st rampenel, 2 st m3 panel, panel.se. Det som är positivt då är att man inte tänker så mycket på hur lång tid det tar, utan jag brukar mest hålla koll på hur mycket poäng jag har, har jag uppnått den premie jag vill ha och sen lösa ut när det är möjligt. Jag tycker då alla paneler som jag är med i är värt det, ger alltid extra biobiljetter, trisslotter, presentkort m.m. varje år. Levererar det dem har lovar.
   Sen lär man sig också bli jäklit snabb på att kryssa i ”rätt” efter ett tag i undersökningarna. Att man ser till att svara på det dem vill åt.
   Men som sagt tidsmässigt är det jätteolika. Men tex Gfk ger jättebra med extra poäng om du kan värva ett annat hushåll. Även m3 ger ut poäng. Dessa blir snabbt presentkort och varor.

 1. Jag är med i m3 (den bästa tycker jag), ipsos och mysurvey och jag gillar dem allihopa då man ofta får enkäter så det brukar gå fort att samla ihop poäng, brukar göra enkäterna medan jag torkar håret för att inte slösa tid haha, tar typ en kvar att få det torrt så då passar jag på. Däremot har jag varit med i två andra paneler, your voice tror jag den ena hette men tyckte det var värdelöst, var med i ett år men hade inte ens samlat ihop till en tiondel av vad man skulle ha för att lösa ut så den gav jag upp, inte värt tiden. Har du 2 olika konton på m3? Kan man ha det? Jag har värvat upp alla mina platser där och skulle gärna ha ett nytt konto så jag kan fortsätta värva.. Är det så att man kan värva till panel.se? Isåfall får du gärna värva mig, verkar som att man inte kan bli medlem själv.

  • Jag kollade också om anmälningen till panel. Verkar vara stängd just nu. Du får väl kolla in på sidan lite då och då, se om registreringen är öppen. Det går inte värva där, jag hittade då ingenting om det. Tyvärr.

 2. Du behöver 2 olika email adresser. Tex när jag gick skola så hade jag en på email på skolan som vidarebefodrade email till min personliga hotmail. Nu har jag 2 olika hotmail, personliga och denna till bloggen. Tror man kan göra så att det skickas vidare också.
  Sen har jag skrivit det ena kontot på min mamma. På m3 så har dem ju presentkort, så då får man en kod som man sen kan beställa till sig själv. Annars så skickar jag hem ev premier till henne så får jag dem så småningom. Har man någon man bor med går det ju skriva på dem. Får man hem direkt. På rampanel så är det tex 5 st paneler max per email adress, så där kan man också utnyttja systemet om man har mer än 1 email adress.

  Hm, jag kanske ska prova anmäla mig till ipsos och mysurvey – har inte provat.

 3. Åh tack för infon, får hålla koll och får se till att sambon blir medlem på m3 då 🙂 Ipsos tyckte jag var den allra bästa tills dom nyligen höjde gränsen för att ta ut presentkort, men det är hyffsat bra ändå, jag vet inte riktigt hur mycket jag plockat ut där men det blir ett par 200 kronors presentkort per år i alla fall. Jag värvar dig gärna om du inte redan blivit medlem, om jag får din mailadress. Du får gärna värva mig till rampanel om du kan, gärna till dinasikt också! gfk är att man loggar sina matinköp va? Aningen för avancerat för mig, blev inbjuden till det förut men efter att ha kollat hur mycket det var man skulle göra gav jag upp.

  • Låter smart. Det får du gärna göra, ska jag följa länk eller kan du skicka till grontardetnyagratis@hotmail.se? Man kan inte värva till rampanel och dinasikt, men du kan gå hit för att anmäla dig.http://www3.rampanel.com/sv och http://www.dinasikt.se/index.php?id=15. Gfk är skitlätt. Du behöver bara göra 1 registrering var 15 dag, alltså 2 gånger i månaden. Tar inte mer än 10 minuter max per månad att göra. De ger väldigt bra utdelning på att värva, 600 poäng. Du får 125? poäng varje månad du fullföljer registrering, samt bonus poäng när du anmäler varje månad kontunieligt. För att sätta lite perspektiv på poäng, för 800 poäng får du 2 biobiljetter, 1600 poäng ger 4 biobiljetter. Gör du 3 värvningar= 4 biobiljetter=400 kr. De har även övrigt otroligt fina premier. Max poäng för premier är 7000 p, där finns tex Nintendo wii, tv, ipod touch m.m. premierbutiken varierar från 400 p- 7000 poäng. Jag blåser inte rök upp din rumpa, det är värt det. I värsta fall kan du gå ur panelen. Men om du är duktig på att värva tickar det snabbt upp…..ÄR väldigt lätt att registrera inköp när man provat göra det 1-2 gånger.

 4. Vad roligt, tack! Har skickat mail till dig nu från båda sidorna, du behöver bara följa länken. Det låter ju bra, precis som när min vän försökte värva mig, men det är inget för mig tyvärr. Räknade lite på det förut och kom fram till att jag inte tycker det är värt det. Det här är ju något man måste sitta och koncentrera sig på, de andra ”vanliga” undersökningarna jag gör skulle jag inte heller göra om jag inte kunde göra dem samtidigt som jag äter eller torkar håret eller något som ändå måste göras, det ger för lite för att lägga egen tid på. Tror också det är ganska svårt att värva, den man värvar får ju inte hoppa av för tidigt då får man inget, som jag gjorde direkt när jag blivit inbjuden förra gången..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s