Gratis dog bag

DogBag_Härliga Hund_1.indd

    VOFF VOFF VOFF!

      Nu får alla hussar och mattars lilla älskling sin egen välkomst gåva!
               Det registreras över 70-75 000 hundar i Sverige varje år!

1 Maj 2013 går startskottet för ett nytt starkt samarbete mellan Arken Zoo och Dog Bag.
Tillsammans med 15-20 andra starka varumärken kommer vi att samarbeta och gratulera alla ca 70 000 nya hundägare per år. Genom ett direktutskick av ett exklusivt kuverterat presentkort med ett unikt erbjudande på en gratis DOGBAG.

Vi vet att den första tiden hemma med en ny valp både är omtumlande och spännande. Att bli med hund innebär ett stort ansvar och parallellt med att knyta bandet mellan familjemedlemmarna gäller det också att veta vad valpen kräver i omvårdnad och foder. Genom DOGBAG ger vi alla nya hundägare ett smakprov på marknadens stora utbud av produkter och tjänster som kan underlätta i vardagen. DOGBAG är en stilfullt designad och praktiskt väska fylld med tips, idéer, inspiration, guidning, smakprov och överraskningar till ett värde av minst 800kr.
Hämtning av DOGbagen sker på närmaste ARKEN Zoo butik.
IMG_3659

http://www.dogbag.se

Annonser

4 thoughts on “Gratis dog bag

    • Förstår precis vad du känner, men företag har en förmåga att övervärdera värdet av sina produkter för att höja attraktionen för oss konsumenter. Ta tex premier (ej märkes) som följer med tidningar som smink, kläder, träningstillbehör. Allt värderas alldeles för högt. Det jag intresserar mig för är sådant med märken/eller presentkort, typ biobiljetter, body shop. Där kan jag få fram ett exakt värde på produkten. I ”gratis” och premie branchen får man nog vara lite synisk, annars blir man bara besviken. Ofta när företag har typ goodiebag eller ger bort något känns det som om det bara biter sig själv i röven, för människor blir besvikna om det inte lever upp till det förväntade värdet.

  1. Hej! Jag tyckte det var bra innehåll men framförallt gillade jag själva tygkassen. Om det var värt 800 kr är mindre intressant. Enkelt sätt att få information, erbudanden och lite grejor både till ägare och hund. Hälsningar Legos matte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s