Blogga och få

Gillar du arbetskläder eller kläder i allmänhet eller oss och våra produkter och tjänster i synnerhet? Har du en egen blogg med (många) läsare eller vill du skriva ett inlägg på vår blogg? Oavsett hur och var så kan du få betalt av oss när du bloggar om oss eller om din upplevelse av arbetskläder.

Vår ambition är att öka kunskapen om oss och om vår webshop för arbetskläder ute bland allmänheten, att stärka vårt varumärke genom ökad synlighet i positiva sammanhang och att öka antalet inlänkar till vår sajt för att stärka vår position hos sökmotorerna. Vi söker därför efter dig som bloggar.

Du får gärna vara proffsbloggare eller amatör, det spelar ingen roll. Det viktiga är att du gör ett bra arbete utifrån dina förutsättningar och att du följer våra regler. I övrigt är det helt upp till dig vad och hur du väljer att blogga om oss, 10 000 ord eller bara en bild det spelar ingen roll bara det på något sätt är relevant för oss, för våra kunder eller för dina läsare.

Regler
1. Din blogg måste ha funnits i minst ett år och den måste innehålla minst 12 publicerade bloggposter (snitt en per månad). Du bör ha en del läsare som aktivt kommenterar dina bloggposter.

2. Din blogg får inte vara en spamblogg som bara länkar till företagssajter mot betalning utan måste vara en blogg med hjärta och hjärna. Det måste vara ett äkta innehåll. Givetvis får din blogg inte innehålla odemokratiskt eller annat stötande innehåll.

3. Din bloggpost måste vara relevant dvs du måste ha någon form av relation till oss, antingen som kund, som blivande kund, som (produkt)expert eller som användare av de produkter vi säljer. Det går givetvis oxå bra att skriva en bloggpost i syfte att tipsa om en spännande produkt i vårt sortiment.

4. Din bloggpost behöver inte vara lång eller ett litterärt mästerverk men du måste länka till oss på ett korrekt sätt.

5. Du måste skriva och publicera din bloggpost innan vi tar beslut om ersättning. Detta för att undvika misstankar jäv eller påverkan på innehållet från vår sida. Bloggposten måste ha varit publicerad i minst 30 dagar innan vi kan ta beslut om ersättning.

Ersättning
När du publicerat din bloggpost och meddelat oss så granskar vi din den. När vi godkänt din bloggpost enligt ovanstående regler kan du efter ett skriftligt godkännande från oss erhålla ersättning enligt något av följande sätt:

a) Kontant betalning 200 kr + moms om du är momsregistrerad företagare eller 250 kr om du är privatperson och har enskild fima. Ersättningen utbetalas av oss mot en korrekt faktura från dig.

b) 20% rabatt eller max 400 kr rabatt på totala varuvärdet på ett köp hos oss.

c) Ett valfritt plagg ur vår Pink Lady kollektion med rosa arbetskläder som innehåller shorts, piratbyxor eller midjebyxor.

Utöver betalning kommer vi att länka tillbaka till din blogg, vi kommer att publicera utvalda bloggposter på vårFacebooksida och i vissa fall tom bjuda in dig att publicera eller skriva på vår egen blogg.

OBS! Du är givetvis välkommen med önskemål om ersättning men vi förbehåller oss rätten att ta beslut om vilken form av ersättning som ska utgå baserat på din prestation.

Gör så här:

1. Skriv din bloggpost.

2. Länka till oss i bloggposten. Vi vill ha minst två valfria inlänkar till vår sida. Texten ska även innehålla ordet arbetskläder och vårt företagsnamn Protecty arbetskläder eller vårt domännamn billigaarbetsklader.se minst en gång. Bloggar du om en produkt kan du enkelt kopiera en länkkod genom att klicka på bloggaknappen som du hittar vid varje produkt.

3. Publicera din bloggpost och meddela oss.

4. Vi kontaktar dig för att följa upp din post, publicering, ersättning etc.

Du får givetvis berätta för dina läsare om du vill att du får betalt av oss. Det är upp till dig att avgöra om du vill skriva det eller inte.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något, gärna innan du bloggar. Vi ser fram emot att få höra av dig och mot att få läsa din bloggpost 🙂

https://www.billigaarbetsklader.se/blogga-om-i-90.aspx

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s