Köpstopp – Utvärdering Juni och Juli

Länge sen sist. Har som förvarnat varit mycket jobb, känner inte att man har haft så mycket energi de senaste veckorna efter jobbet. När jag är ledig har jag mest varit ute och flängt, så man känner att man gör något roligt. Det positiva är att tiden går väldigt snabbt och att jag har spenderat lite pengar. Kom inte ens ihåg när jag sist var på stan och kollade kläder. Känner 0 sug till det eller att konsumera. Det jag köper är mat. Hinner knappt tänka eller reflektera över ekonomi och konsumtion under denna period. Sommarlov? Annars så har jag fokuserat på att söka lite jobb, skadar aldrig att slänga ut några ansökningar. Jag är reserv på vidareutbildning som specialistsjuksköterska, så hoppet är inte ute om jag ska plugga i september. Sen om jag kommer in så lär jag bestämma mig då, vet ej nu. Det känns mest som jag skulle vilja vara helt ledig i 1 månad och bara återhämta mig, inte göra någonting. Samtidigt vill jag nå mitt slutmål fort, så det skulle vara lika att plugga nu. 1 år går så himla fort.

Gratis mässigt så har det också ekat ganska tomt, men under de år jag varit intresserad och aktiv är det alltid en dip sommarmånaderna. Så jag är då inte förvånad.

Som variation till all motorcross jag varit på i sommar så var jag på rallycross förra helgen i Piteå. Absolut värt de 150 kr inträdet kostade för en heldag underhållning. Ni hör vilka utsvängningar jag unnar mig.

IMG_0752

Får se om det blir ett besök på trästocks festivalen i helgen. Är ju gratis inträde och här i Skellefteå.

http://trastockfestivalen.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s