Paneler – Panel.se värvar nya medlemmar

Detta företag är inte alltid öppen för registrering, men har nu skickat ut så man får värva sina vänner. Är du intresserad att gå med så skicka ett mail till grontardetnyagratis@hotmail.se med ditt namn och e-mail adress. Alla som blir värvade får 5 poäng i startbonus. Jag gillar denna panel starkt, väldigt bra premier. Enda negativa är att det är lite enkäter enligt mig – tar ett tag att samla ihop till premier. Man jag brukar få ihop 2-3 gånger per år.

Här är det ersättningar som finns: 

Ersättning

Poängkonto
Alla medlemmar på Panel.se har ett eget konto där alla undersökningspoäng samlas. 1 poäng motsvarar 1 krona. När saldot uppnått 30 poäng eller mer kan du begära en utbetalning. Du loggar in på ditt konto och väljer hur du vill få ersättningen. Det gör du på samma sida som du kontrollerar ditt saldo. Nedan kan du läsa mer om vilka olika ersättningar du kan välja.

Om en medlem är inaktiv i mer än 12 månader kommer medlemskontot att stängas av och ersättningen nollställs. Denna ersättning tillfaller då Norstat.

Alla poäng som har intjänats genom medlemskap i Panel.se ska användas inom 2 år från när de intjänades. Om det inte sker kommer poängen anses förbrukade och kommer tas bort från medlemmens konto.

Triss
När saldot på värdekontot uppnår 30 poäng kan du beställa vårt digitala Triss alternativ till ett värde av 30 kr (1 st). Reklamation kan göras inom 3 månader från beställningsdatum.

OBS! Åldersgräns för köp är 18 år.

Donation till välgörenhet
När du har samlat ihop 100 poäng kan du välja att donera dem till Amnesty International, Röda Korset, Världsnaturfonden WWF, Rädda barnen, BRIS eller Barncancerfonden.

Pengarna som våra medlemmar har valt att donera blir månadsvis överförda till respektive organisation. På ett år blir det en ganska stor summa! På vår hemsida kan du fortlöpande se hur mycket våra panelmedlemmar totalt har donerat till välgörenhet.

SuperPresentkortet
Med SuperPresentkortet kan du välja bland presentkort inom bland annat elektronik, underhållning, musik, mode, inredning och resor. Bland representerade butiker hittar du H&M, Stadium, Åhléns, McDonalds, JC, Ginza, Guldfynd och många fler.

När du väljer detta presentkort får du en kod direkt på skärmen samt via e-post som du registrerar på PresentkortTorgets hemsida, http://www.presentkorttorget.se, och därefter väljer du de presentkort du önskar. SuperPresentkortet är giltigt i 2 år.

Du hittar en översikt över samtliga butiker och upplevelser på http://www.presentkorttorget.se

Headweb
Du kan hyra en film online via Headweb för dina poäng. Det finns över 6200 filmtitlar att välja ibland.

När du beställt din/dina värdekod(er) visas de på din skärm och ett mail skickas direkt med all information och koderna som du sedan använder på Headwebs hemsida för att hyra din film.

Filmerna fungerar endast i Norden
En hyrd film fungerar under 24 timmar och du kan när som helst pausa och återuppta den
En filmkod kan lösas in för 30 poäng och denna gäller för alla filmer på Headweb oavsett hyrvärde på hemsidan
För att lösa in koden behöver du skapa ett kostnadsfritt konto hos Headweb. Detta går på några sekunder
För närvarande fungerar detta inte på Linux, endast på PC/Mac/iPad/Boxee Box/PS3
Övrig teknisk information finner du på http://www.headweb.com.

SF Anytime
Du kan hyra en film online via SF Anytime för dina poäng. Det finns över 2100 filmtitlar att välja ibland.

När du beställt din/dina värdekod(er) visas de på din skärm och ett mail skickas direkt med all information och koderna som du sedan använder på SF Anytimes hemsida för att hyra din film.

Filmerna fungerar endast i Norden
Åldergräns för att växla in dessa filmkoder är 18 år
En hyrd film fungerar under 24 timmar och du kan när som helst pausa och återuppta den
En filmkod kan lösas in för 30 poäng och denna gäller för alla filmer på SF Anytime oavsett hyrvärde på hemsidan (19-39 kr)
För att lösa in koden behöver du skapa ett kostnadsfritt konto hos SF Anytime. Detta går på några sekunder
För närvarande fungerar detta inte på Linux, endast på PC/Mac
Övrig teknisk information finner du på http://www.sfanytime.com.

Tidningskungen
När ditt saldo på kontot uppgår till 60/120 poäng har du möjlighet att beställa ett presentkort från Tidningskungen. I sortimentet finns ett urval på 230 tidningar, 300 pocketböcker och ett 40-tal ljudböcker.

Valören 60 poäng innebär färre tidningar att välja bland, och inga pocket/ljudböcker. Valören 120 poäng innebär ett större antal tidningar att välja bland, och dessutom pocket/ljudböcker.

När du har beställt en prenumeration får du den som en elektronisk kod skickad till din mailadress. Koden lämnar du sedan på Tidningskungens hemsida.

Om du i förhand vill veta vilka titlar som finns att beställa med de två olika presentkorten (då det varierande utbudet skiljer sig beroende på vilket presentkort du väljer), kan du på Tidningskungens hemsida använda följande testkoder:
– Testkod till Lilla Tidningskungens: test49
– Testkod till Stora Tidningskungens: test99
Observera att du inte kan beställa varor via testkoderna, utan måste gå tillbaka och använda din riktiga värdekod för att göra en beställning!

Pocketogram
När du på ditt poängkonto har samlat ihop 80 poäng kan du från Pocketogram beställa ett gåvokort i form av en elektronisk kod. I nuläget finns för närvarande ungefär 3000 titlar att välja mellan i form av pocketböcker, tidskrifter och magasin, exempelvis inom ämnen som spänning, fakta, humor, barn och ungdom mat och dryck, sport och teknik.

Efter att du med dina poäng har beställt vårt ersättnings-alternativ Pocketogram får du en elektronisk kod skickad till din mailadress. Med hjälp av koden gör du sedan din beställning på Pocketograms hemsida http://www.pocketogram.se/present/norstat.

Ditt gåvokort är giltigt i ett år från utfärdande.

Explore Food upplevelsebok, Stockholm
Med upplevelseboken Explore Food får du rabatter och erbjudanden på ett stort antal matupplevelser placerade i Stockholm. I nuläget innehåller boken cirka 40 erbjudanden, från aktörer som exempelvis Villa Källhagen, Kung Karls Bakficka, Lisa Elmqvist, Vurma Café och Mellqvist Caffé Bar, ofta i form av ‘Kom två men betala för en’.

Bokens första halva består av information om de restauranger och caféer som det går att välja bland, och i den andra halvan finns värdecheckarna som du tar med till restaurangen/caféet för att nyttja erbjudandet.

Du kan beställa upplevelseboken Explore Food när du har uppnått 180 poäng. Boken postas hem till dig inom några veckor, och rabatterna är giltiga till 2014-12-31.

Explore Wellness upplevelsebok, Stockholm
I upplevelseboken Explore Wellness får du rabatter och erbjudanden på ett stort antal upplevelser inom träning, avkoppling och hälsa, placerade i Stockholm. I nuläget innehåller boken cirka 35 erbjudanden, från aktörer som exempelvis Zumba Fitness, Lidingöloppet, Balance Training, Axelsons SPA och Matkomfort.

Bokens första halva består av information om de aktiviteter som det går att välja bland, och i den andra halvan finns värdecheckarna som du tar med till aktiviteten för att nyttja erbjudandet.

Du kan beställa upplevelseboken Explore Wellness när du har uppnått 120 poäng. Boken postas hem till dig inom några veckor, och rabatterna är giltiga till 2014-12-30.

Sponsorhuset
OBS! Detta alternativ syns endast för medlemmar som blivit rekryterade via Sponsorhusets hemsida eller aktiviteter.

För de medlemmar som är rekryterade via Sponsorhuset den 2012-11-01 eller senare har vi nu gjort en förändring gällande ersättning till den klubb du stöttar genom att föra över all ersättning automatiskt 1 gång per dygn istället för att vänta tills ett visst belopp har uppnåtts. Denna förändring kommer vara till gagn för klubben du stöttar eftersom betalningen sköts omgående.

Övrig ersättning – Screening
Tyvärr passar inte alla in i önskad målgrupp vid en undersökning. Ofta finns det kontrollfrågor i början av en enkät för att se om du passar in i målgruppen. Den som inte passar in i målgruppen får alltid 1 poäng som tack för besväret.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s