Loppi bloggbag Höstblogg – anmälan öppen

Blogbag Höststart 1 

Nu är det dags att anmäla sig till LOPPIblogbag Höststart!

Anmäl dig senast den 21 augusti och du får allt nedan hemskickat i brevlådan.

Paneng Red Curry Spice Mix Kryddmix från Santa Maria – en klassisk thailändsk kycklingrätt med smak av röd curry, chili och kaffirblad. Tillsätt endast kokosmjölk och kycklingfilé.

Organic Coconut Milk – ekologisk kokosmjölk från Santa Maria. Kokosmjölk är gjord av pressat kokosfruktkött. Används med fördel i asiatiska grytor och soppor.

Det animerade äventyret Rio 2. Ladda DVD-spelaren inför höst och skolstart med ett djungelparty det svänger om! De färgglada karaktärerna från första filmen tillbaka, och de har med sig en hel flock nya bekantskaper i detta högtflygande äventyr för hela familjen. Rio 2 är 1h och 37 min och rekommenderas från 7 år. Den innehåller både textad originalversion och svenskdubbad version, båda med många välkända röster, bland annat Jesse Eisenberg, Anne Hathaway och Bruno Mars, och i den svenska Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Josephine Bornebusch, Fredde Granberg och Dogge Doggelito.

Fiskpinnar från Findus. Det finns de som påstår att man blir smart av fisk. Och visst tänker man bättre om man har bra mat i magen. Både kropp och hjärna behöver fisk flera dagar i veckan. Panerad fisk är god och nyttig vardagsmat och väldigt lätt att tillaga i ugnen utan matfett. Fiskpinnar är familjens favorit och går att variera mer än du tror. Vem i din familj vågar komma med det mest galna förslaget? Findus bjuder på ett paket fiskpinnar (öppna paket för rabattcheck!) så ni kan experimentera i köket!

Nyhet från Softlan! Ta paradistrenden till din tvättstuga och ge din tvätt en känsla av paradislyx! Två härliga dofter och du får en av dem; Exotic Delight och Tropical Passion.

LOPPI har tagit fram en LOPPIpåse i tyg med fin illustration av Kitty Jutbring. Påsen kostar 100 kronor och för varje såld påse går 50 kronor oavkortat till Childhood. Tipsa dina läsare om att köpa en påse: loppi.se/childhood. Stöd Childhoods viktiga arbete för allas rätt till en barndom. Påsen är tillverkad av återvunnet material.

LOPPI släpper andra numret av LOPPImagasin. I detta nummer listar vi bästa tipsen inför förskolestarten, vi lagar godaste mellisen och så förvandlar vi en trist klädkammare till ett lekfullt barnrum. Och så berättar Alcazar-stjärnan Lina Hedlund om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma.

https://www.facebook.com/loppievent/app_480236278711737

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s