Gratis – Loppi blogbag gravid & baby

Blogbag Gravid Baby hösten 2014 kopia 2

Nu är det dags att anmäla sig till LOPPIblogbag Gravid & Baby som passar dig som är gravid eller har en liten bebis där hemma.

Anmäl dig senast den 16 oktober och du får allt nedan hemskickat i brevlådan.

Innehåll i LOPPIblogbag Gravid & Baby:

Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.

Minicare Baby Mousse Wash från ACO är en extra mild och skonsam rengöringsmousse med glycerol, som även kan användas utan vatten, anpassad till babyns ömtåliga hud. Moussen rengör hud och hår utan att torka ut. Kan användas både i dusch och bad, eller vid rengöring med tvättlapp. Moussen har ett hudnära pH och är fri från konserveringsmedel, färgämnen, mineralolja och parfym.

Minicare Baby Oil från ACO är särskilt utvecklad för bebisens ömtåliga hud. Oljan återfuktar och gör huden mjuk och len. Kan användas i badvatten eller direkt på huden exempelvis vid babymassage. Kan också användas till att rengöra huden t.ex. vid blöjbyte. Innehåller solrosolja och rapsolja, som är naturligt rik på vitamin E. Oljan är fri från konserveringsmedel, färgämnen, mineralolja och parfym.

Lindrande och skyddande mot röd irriterad hud. Inotyol® salva 50g (Receptfritt, ej förmån, uppd. produktresumé 2013-06-14). Indikation: Icke infekterade dermatoser, eksem, ulcera, erytem och brännskador. Dos: Påstrykes en till flera gånger dagligen. Övrigt: Deklaration: 1g Inotyol® innehåller: Ichtammol 15 mg, zinkoxid 150 mg, titandioxid (E171) 50 mg, ullfett, vaselin, flytande paraffin, lavendelolja, renat vatten.ATC kod D05AA. Läs noggrant på bipacksedel eller på ytterförpackning.


 Du får 70% rabatt på en Inotyoltub och medföljer gör även en haklapp från Bambino.

Vanish Oxi Action Crystal White Pulver tar bort fläckar och håller dina vita kläder så vita som möjligt. Den speciella formeln innehåller aktivt syre. När den blandas med vatten friges tusentals syrebubblor som trängs djupt ner i plaggets fibrer och lyfter därmed ut fläcken. Vanish Oxi Action Pulver innehåller aktivt syre som tar bort alla typer av fläckar, både det synliga och de som kan vara svårare att se. Vanish Oxi Action Pulver är parfymfria, miljömärkta och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet i Sverige. I din LOPPIblogbag finns antingen en Vanish Oxi Action Pulver eller en Vanish Oxi Action Crystal White Pulver 80g sample.

Nya LOPPIpåsen Babylove tillverkad i 100% återvinningsbart material (pp-woven). LOPPIpåsen Babylove finns from 28 oktober att beställa via Lekmer.se. Då med ett innehåll värde över 800 kr.

I nya numret av LOPPImagasin berättar om Anitha Schulman om det nya livet som tvåbarnsmamma, vi får följa med till förlossningen, vi retropysslar till bebisen, bakar smarrigt fika och så bjuder vi på stort vinstregn med priser för ett värde av 10 000 kr.

https://www.facebook.com/loppievent/app_480236278711737

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s