I brevlådan 22 Januari 2015

IMG_1559 IMG_1561 IMG_1562 IMG_1563

Har fått avsluta min tid som postundersökare i internationell skala, fått min belöning idag i form av svenska trisslotter som jag misstänkt. Värde 350 kr, har inte skrapat ännu men vi får se om det blir någon vinst.

Utöver detta så har jag kvar över 1000 kr i frimärken som jag fått av dem, för att kunna returnera post, så jag lär inte behöva köpa frimärken de närmaste 15 åren om jag säger så…..

5 tankar om “I brevlådan 22 Januari 2015

  1. Fick du inte vara medlem längre? Jag fick också lotter igår, men bara tialotter. Vann 30 kr 🙂 Hur får du loss de oanvända frimärkena förresten?

    • De hade inte längre behov av panelisten från min postkod längre, så jag är inte aktiv just nu, men kan bli det när de har behovet av det igen. Men jag kan behöva en break så jag tycker det är helt ok. Kanske lite mer brev än jag hade väntat mig.
      SAX och klister använder jag, se bara till att göra det snyggt så kan posten inte klaga på något. Samt att det inte är olagligt då det inte finns någon poststämpel som indikerar att det är återvänt. Så egentligen ska man kunna klippa så det syns att det är tagen någonstans ifrån, men jag brukar försöka göra det snyggt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s