Om mig

Jag skulle aldrig kalla mig själv snål – hellre ekonomisk. Min inställning till gratisgrejer och billiga produkter är mer en hobby än någonting annat. Vem gillar inte att få en massa roliga saker i postlådan och på email? Så det är väl som den stora drivkraften i bloggen.

Det är alltid kul att hålla reda på vad man får och hur mycket det är värt i rena pengar. Vill också själv kunna gå tillbaka och se vad jag fått, då är en blogg bra för dokumentations funktionen. Jag hade tidigare en annan gratisblogg som gick bra, men den sålde jag. Cashing. Dessutom ska jag inte ljuga, det är en fördel att ha blogg vid tex blogga och få kampanjer samt vid vissa urval till t e x produkter.

Jag föredrar att vara verksam i samhällets skugga som Batman, alltså anonymt. Det jag kan avslöja är: Kvinna, 27 år och boende i Skellefteå. Jag brukar få ihop över 10 000 kr i gratis saker om året, vilket jag tycker är en bedrift då det händer absolut ingenting av ”gratis” intresse här. Inte som i Stockholm alltså. Dessutom har jag typ köpstopp detta år, så är du intresserad av hur det går kan du läsa det i bloggen också. Annars så brukar jag posta de jag tycker är intressant eller roligt. Men det mesta cirkulerar kring ekonomi, gratis och tips.

Jag är intresserad av sponsor kontrakt på Coca-cola, Timberland skor, Fjällräven eller Eivy kläder. Annars måste jag tänka på saken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s